Spring naar hoofd-inhoud

Merken

Wij zijn officiële dealer en leverancier van verschillende soorten en merken dierbenodigdheden, waaronder:

Cavalor

Paardenvoeding van hoge kwaliteit voor dieren die topprestaties leveren. Cavalor staat voor een compleet aanbod van voeding, supplementen en verzorgingsproducten vanaf veulen tot aan het pensioen. Uitgangspunten van Cavalor zijn de gezondheid, de prestaties en het welzijn van het paard.

Pavo

Hoogwaardige, in de praktijk geteste producten en voedingsconcepten voor paarden. Topkwaliteit voer en supplementen voor de dagelijkse verzorging, sportieve paarden en fokkerijen.

Havens

Uitgebalanceerde voeding voor paarden: brokken, muesli’s en mixen van hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen, aangevuld met vitaminen en mineralen. Ook voor speciaal voer voor dragende en zogende merries, veulens en dieren met voedselgevoeligheden. 

Lannoo

Paardenvoeding in de breedste zin van het woord, voor paarden in rust tot drachtige merries en topfitte paarden die sportieve prestaties moeten leveren. Ook voor uitgekiende speciale mixen voor gevoelige paarden, energieke paarden, van ziekte herstellende en oudere dieren. 

Van Gorp

Specialist in voeding voor kleindieren, paarden en rundvee. Ook voor honderd procent biologische voeders.

Van Gorp levert speciaal afgestemd voer voor paarden, (sier)kippen, konijnen, struisvogels, schapen, geiten, herten, sierhoenders en watervogels. Het assortiment staat voor hoogstaande kwaliteit met eerlijke grondstoffen. 

Canex Dynamic

Uitgebalanceerde voeding voor honden. Met hoogwaardige eiwitten, zonder toegevoegde synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Ook voor anti-allergische voeding voor uw viervoeter. 

Huismerk

Naast bovenstaande merken bieden wij u ons huismerk honden- en kattenvoer met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.